Hiti i Dites
Peja
Komuna e Pejës
KF Besa Pejë
KB Peja
KosovAlb
User Blogs
U vizitua
· Mirjeta[4265]
· MeGi[3949]
· Ylli[3858]
· The best of Peja[3821]
· Pleo[3650]

Se fundi u ndryshua
· MeGi
· Ylli
· enes sulejmani
·
· Mirjeta

· Te gjitha Bloget
HITE 2010
Ndegjo HITE 2014:

Shoutbox
Vetëm anëtareve u lejohet postimi.


09. November 2016 00:12
Shock

04. April 2016 15:17
A po hin najkush ktuu hala ?

01. Mai 2015 09:15
Shock

26. September 2014 00:10
Po a jeni ? si jeni? ah sa keq po me vjen si duket u shuh kjo faqe

13. Juli 2014 20:11
Si ju kame o miqët e faqes, a jeni mire?

Shoutbox Arhiva
Hyrja
Nofka juaj

FjalkalimiKeni harruar Fjalkalimin?
AAK e Kosovës
User Online
· Mysafirë Online: 5
· Anëtar Online: 0


· Anëtar të regjistruar: 493
· Anëtar i RI: Rrushi

Sondazh
Çka ju pelqen më se shumti në Pejë ?

Mentaliteti i njerzve në Pejë

Uji dhe Ushiqmi në Pejë

Vajzat e bukura në Pejë

Djemt e bukur në Pejë

Veturat e bukura në Pejë

Ajëri i paster në Pejë

Qyteti i Pejës në terësi

Mundesit argetuese në Pejë

Sa të dua o Shqipëri
Sa të dua, o Shqipëri,
sa me mall ndiej e sa deshirë,
për ty gaz e dashuri
mu n� zem�r m� ka mbir�!
Se p�r mua, o Atdh�,
je nj� lule aq e vyer,
sa nuk gjendet p�rmbi dh�
shpirtin tim p�r t� ushqyer!


Lexo biografin� => e Asdrenit
Share
Komentarë
Ky afishim s'u komentua akoma.
Shkruaj komentar
Vetëm Anëtarët mund komentojnë.
Vlersuar
Vetë anëtaret mund të vlersojnë.

Ju lutem kyquni apo Regjistrohuni.

Pa vlersuar.

Ramush Haradinaj Pejë Peje Peja Dukagjin AAK Ali Berisha Rugova Sofra Pejane Aleanca